SVANE DAMPVASKERI

Vask og leje af arbejdstøj

Lej dit arbejdstøj til Danmarks bedste priser. Vi udlejer og vasker arbejdstøj til alle brancher. Kontakt os i dag og kom i gang med en løsning allerede i morgen.

Vi er specialister indenfor udlejning og vask af arbejdstøj

Svane Dampvaskeri tilbyder både vask af arbejdstøj og udlejning arbejdstøj til Danmarks bedste priser – med garanti. Kom med en faktura fra din nuværende løsning, så garanterer vi, at vores tilbud er mindst 10%  billigere.

vaskespecialister på arbejde

Få et tilbud på vask og leje af arbejdstøj – og spar mindst 10%

Tal med en af vores vaskespecialister og få Danmarks bedste tilbud på vask og leje af arbejdstøj

SVANE DAMPVASKERI

Udlejning og vask af arbejdstøj

Det er der mange fordele for din virksomhed ved at leje jeres arbejdstøj og samtidig lade os vaske og servicere det. Uanset branche og behov har Svane Dampvaskeri nemlig en pakke, hvor vi sørger for alt, hvad der har med arbejdstøjet til dine medarbejdere at gøre.

Det sparer dig for det arbejde, der er forbundet med at skulle holde dine medarbejdere med arbejdstøj, og det sparer dig for lagerplads, administration og reparation af arbejdstøjet.

Nogle af de brancher og områder vi leverer arbejdstøj og arbejdsbeklædning til: 

Bageri
Slagteri
Butikspersonale
Plejepersonale
Hjemmehjælpere
Sygehuspersonale

Fødevareindustrien
Byggeindustri
Hotel
Konferencecentre
Restauranter
Caféer
Storkøkkener

Leje og vask af tjenertøj

Vaskespecialister

Vi har igennem 3 generationer specialiseret os i at vaske skånsomt, miljøvenligt og med den højeste ekspertise.

Leje og vask af tjenertøj

5 stjernet service

Du vil altid opleve en grundig og kærlig service fra vores personale, når vi mødes til afhentning/aflevering af sengelinned.

Vask og leje arbejdstøj

Skræddersyet løsninger

Vi tilbyder også hjælp til at udvælge det rette sengelinned, som passer til jeres virksomheds helt unikke stil og udtryk

Lad os hjælpe dig

Hos Svane Dampvaskeri går vi op i god kundeservice. For os er samarbejdet altafgørende for at sikre tilfredse kunder, der altid smiler. Vi vil kun have gode og langvarige kunder og alle medarbejdere yde den bedste kundeservice – hver dag.

R

Miljøvenlig vask

R

Fantastisk service

R

Enkelte priser

10.000+

Glade kunder

20+

Glade medarbejdere

30+

Års erfaring

Hvad indebærer udlejning af arbejdstøj?

Når du vælger at leje jeres arbejdstøj hos Svane Dampvaskeri, så bestiller du det arbejdstøj, som du har brug for. Vi har nogle forskellige typer af arbejdstøj at vælge imellem, og vi kan levere det i de ønskede størrelser. Vi leverer det lejede tøj i en tilstand, så det er lige til at bruge. Det vil sige, at tøjet er rent og pænt til alles tilfredshed.

Tøjet kan tilpasses den enkelte virksomhed. Det er noget af det, som vi aftaler, inden leveringsaftalen sættes i gang.

Tøjet leveres til den aftalte tid, og vasketøjet hentes også efter aftale. Derved opstår en mere eller mindre fast turnus, hvor vi henter og bringer både det rene og det snavsede tøj. Du kommer aldrig til at mangle det arbejdstøj, som du har brug for. Udlejning og vask af arbejdstøj kan fint indgå i den samme aftale.

Vask af arbejdstøj
Leje af arbejdstøj slagteri

Spar på lagerplads

Med en aftale hos Svane Dampvaskeri om både at leje arbejdstøj og at få vasket arbejdstøj, slipper du du for selv at have et større depotrum til at opbevare alt det arbejdstøj, der skal bruges. Du behøver heller ikke at købe mere tøj hjem, end der bliver brug for.

Når du overlader den del af driften til Svane Dampvaskeri, så kan du spare den plads, som det ellers ville tage at opbevare, vaske og istandsætte alt det arbejdstøj, som bliver brugt på din virksomhed. Det kan godt være en del plads – selv i en mindre virksomhed.

 

Nem administration af arbejdstøj

Der er meget administration forbundet med at køre med noget bestemt arbejdstøj til medarbejderne. Der skal holdes styr på, hvem der bruger hvilket tøj. Der skal også holdes styr på, hvor meget tøj den enkelte medarbejder og hele staben bruger i løbet af en dag, en uge, en måned og et år.

Du skal altid have noget ekstra arbejdstøj liggende i tilfælde af, at der sker noget med en medarbejders tøj, der gør, at det må lægges til vask eller til reparation.

Der skal holdes statistik over hele molevitten, og der er i det hele taget en del logistik at tage hånd om, når der bruges arbejdstøj i en virksomhed.

Alt det slipper du for, når alt, hvad der har med arbejdstøj at gøre, bliver udliciteret til os. Det frigiver en masse tid og en masse lagerplads – det kan simpelthen godt betale sig.

SVANE DAMPVASKERI

Derfor skal du vælge
Svane Dampvaskeri

Hos Svane Dampvaskeri går vi op i miljøet og vi udnytter mulighederne for at optimere og udnytte vaskeprocesser og minimere vores energiforbrug.

  • 100% miljøvenligt industrivaskeri i København
  • Vi kender de forskellige branchers behov
  • Vi giver tilfredshedsgaranti
  • Fleksible løsninger tilpasset jeres behov
  • Efter 30 år i branchen har erfaring med alle vaskeopgaver

Allergivenlige produkter finder du også et væld af hos os. Vi kender til selv alle de vanskeligheder og udfordringer, som ikkeallergivenlig sengetøjet kan give.

Vores 20-personers store medarbejderstab har alle sammen en stor ekspertise indenfor området.

Kommer der f.eks. behov for en hasteordre – hvilket der gør – er vi i langt fleste tilfælde kun et opkald væk. Hasteordrerne opstår med jævne mellemrum, og løsningerne finder vi altid i fællesskab. Jeres sengelinned er altid i trygge hænder hos os – selv når tiden er knap.

Miljøvenlig og skånsom vask af arbejdstøj er vejen frem

Hos Svane Vask kan du være sikker på, at alt arbejdstøjet bliver vasket efter nogle bæredygtige principper. Det giver god samvittighed og rent tøj på den ordentlige måde. Desuden er det sådan, at når vi både afhenter og udleverer arbejdstøj, så spares der en del energi til transport.

Vi klarer det hele på én gang, og der vil være en jævn strøm af afhentning og levering af arbejdstøj.

Overlad alt det praktiske til os – både vask, levering, reparation, logistik og hvad, der ellers måtte være. Det kommer til at være en meget stor lettelse for dig. Det kører bare.

Vores kunder

Det siger andre om os

Vi har været glade for samarbejdet med Svane Dampvaskeri. Altid sød og venlig behandling – og rent tøj.

Kim Johannesen

Direktør, København

Har aldrig haft noget at klage over – Svane Dampvaskeri leverer og vores linned er rent og pænt lagt sammen.

Lisa Mikkelsen

Oldfrue, Roskilde

Svane Dampvask er supersøde og venlige til at tage hasteordrer ind. Tak for samarbejdet igennem 4 år.

Signe Bay

Rengøring, Sengeløse

Har samarbejdet med Svane Dampvask siden 2017 og er glad for det. Der er styr på tingene og de leverer altid. Meget tilfreds.

Naja Henriksen

Daglig leder, København

Kontakt

svane-dampvaskeri logo 500

Svane Dampvaskeri ApS
Svejsegangen 2
2690 Karlslunde

info@svanevask.dk
+45 3331 3331