SVANE DAMPVASKERI

Fleksibel måtteservice til Danmarks bedste priser

Aldrig mere beskidte og snavsede måtter. Lad Svane Vask hente, vaske og levere rene og flotte måtter til din virksomhed til Danmarks bedste priser

Vi er specialister indenfor udlejning og vask af måtter

Svane Dampvaskeri tilbyder både vask af måtter og udlejening måtter til Danmarks bedste priser – med garanti. Kom med en faktura fra din nuværende løsning, så garanterer vi, at vores tilbud er mindst 10% billigere.

Måtteservice fra Svane Vask

Få et tilbud på fleksible måtteservice og spar mindst 10%

Fortæl os om dine behov og spar mindst 10% på Danmarks mest fleksible måtteservice

SVANE DAMPVASKERI

Professionel måtteservice

Hovedindgangen og receptionen er det første, som dine kunder møder, når de besøger din virksomhed.  Derfor er det vigtigt, at indgangen og receptionen ser præsentabel ud.

Som du sikkert har bemærket, så kan det være utroligt svært at holde en reception ren, da vejret i Danmark ofte skifter så du og dine besøgende kommer til at slæbe skidt og snavs ind.

Meget af det kan du dog få bremset så snart du træder ind ad døren, hvis du har en måtte liggende. Den skal dog også vaskes, så den ser præsentabel ud – og gæsterne ikke får mere beskidte sko, end de havde, da de trådte ind.

Hos Svanevask kan du få en professionel og fleksibel måtte-løsning, så der altid er lækkert i dit indgangsparti.

måttevask og rensning

Miljøvenlig måttevask

Vi har igennem 3 generationer specialiseret os i at vaske skånsomt, miljøvenligt og med den højeste ekspertise.

vask af måtter

Fleksibel måtteservice

Vi afhenter automatiske de beskidte måtter og lægger nogle nyvaskede, så du slipper for at få beskidte gulve. Du bestemmer intervallerne. 

rensning af måtter

Logomåtter

Ønsker du logomåtter eller måtter som passer til din virksomheds unikke stil og udtryk? Vores specialister sidder klar til at hjælpe dig.

Nem og enkel løsning

Hos Svane Dampvaskeri går vi op i god kundeservice. For os er samarbejdet altafgørende for at sikre tilfredse kunder, der altid smiler. Vi vil kun have gode og langvarige kunder og alle medarbejdere yde den bedste kundeservice – hver dag.

R

Miljøvenlig vask af måtter

R

Vi henter og bringer

R

Spar op til 10%

10.000+

Glade kunder

20+

Glade medarbejdere

30+

Års erfaring

Hvad er måtteservice?

Med Svane Vasks populære måtteservice slipper du helt for at bekymre dig om hvordan dine dørmåtter ser ud. Vi klarer nemlig alt.

Vores folk henter dine beskidte dørmåtter, lægger helt rene måtter i stedet og tager de beskidte dårmåtter med til vores professionelle vaskeri. Her gennemgår måtterne en dybde rensende og miljørigtig vask, hvorefter måtterne imprægneres og gøres klar til det næste skifte.

Pålidelig leverandør

Hos Svanevask kan vi tilbyde et fast samarbejde med pålidelig levering og gode priser med vores måtteservice.

Vi har mere end 30 års erfaring med vask af måtter og andre tekstiler, og derfor har vi ressourcerne til at hjælpe dig med at holde boligen ren – uanset om det er privat, hotel og konferencecenter, restaurant eller industri.

 

Svane Vask medarbejdere måtteservice
Måtter med logo

Få logo på jeres måtter

Med vores eksklusive logomåtte kan du byde du dine gæster velkommen med helt unikke dørmåtter, der styrke din virksomheds profil og samtidig har et praktisk formål ved at opsamle skidt og fugt i indgangspartiet.

Vores logomåtter giver dig mulighed for at få logo eller slogan på dine måtter, samt få dem lavet i jeres unikke farvekoder. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

 Alle logomåtter fra Svane Vask leveres med eller uden kanter og gummibagside, så logomåtten kan placeres løst på gulvet. Logomåtterne kan også tilpasses unikke mål, så måtten passer i en måtteramme. 

 

SVANE DAMPVASKERI

Derfor skal du vælge
Svane Dampvaskeri

Svanevask er vaske-eksperter af en lang række forskellige tekstiler, og du kan trygt komme til os, hvis du har brug for hjælp til rengøring af måtter, linned, duge eller noget helt fjerde.
Vi har mere end 30 års erfaring og mere end 10.000 glade og tilfredse kunder igennem årene. Du kan være sikker på, at vi har både ressourcer og erfaring til at give dig en optimal og professionel oplevelse i forbindelse med vores måtteservice.

Vi varetager alle opgaver og garanterer dig et professionelt samarbejde og resultat – hver gang. Ring i dag, hvis du vil bestille os til vedligeholdelse og vask af måtter for dig.

  • Vi er et 100% miljøvenligt vaskeri
  • Vi kender de forskellige branchers behov
  • Vi giver tilfredshedsgaranti
  • Fleksible løsninger tilpasset jeres behov
  • Efter 30 år i branchen har vi erfaring med alle vaskeopgaver

Miljøvenlig måttevask er godt for naturen

Svanevask tror vi på, at alle bør gøre, hvad de kan for at skifte til mere miljørigtige løsninger. Derfor begyndte vi tilbage i 90’erne at anvende mere miljøvenlige metoder. Nu tilbyder vi vores kunder en miljøvenlig vask af måtter til dem, der gerne vil tage hensyn til planeten og de tilkommende generationer.

Vi har de bedste maskiner, og vi benytter os af miljøvenlige og bæredygtige produkter for at opnå så grøn en vask som overhovedet muligt.
Hos Svanevask har vi vasket for mere end 10.000 kunder, og vi lever af tilfredse og langvarige samarbejdspartnere.

Har du brug for hjælp med dine måtter, så tøv endelig ikke med at kontakte os og finde en løsning, der passer til netop dig – om du er privat eller virksomhed.

Vores kunder

Det siger andre om os

Vi har været glade for samarbejdet med Svane Dampvaskeri. Altid sød og venlig behandling – og rent tøj.

Kim Johannesen

Direktør, København

Har aldrig haft noget at klage over – Svane Dampvaskeri leverer og vores linned er rent og pænt lagt sammen.

Lisa Mikkelsen

Oldfrue, Roskilde

Svane Dampvask er supersøde og venlige til at tage hasteordrer ind. Tak for samarbejdet igennem 4 år.

Signe Bay

Rengøring, Sengeløse

Har samarbejdet med Svane Dampvask siden 2017 og er glad for det. Der er styr på tingene og de leverer altid. Meget tilfreds.

Naja Henriksen

Daglig leder, København

Kontakt

svane-dampvaskeri logo 500

Svane Dampvaskeri ApS
Svejsegangen 2
2690 Karlslunde

info@svanevask.dk
+45 3331 3331