SVANE DAMPVASKERI

Vaskeri til Hotel, Bed & Breakfast, Sommerhuse mv

Giv dine gæster en uforglemmelig oplevelse når de møder dit personale i smart og stilfuldt arbejdstøj og lad dem overnatte i miljøvenligt og blødt sengetøj fra Svane Vask til Danmarks bedste priser.  

Vi er specialister indenfor udlejning og vask af arbejdstøj, håndklæder og sengelinned til hotelsektoren

Svane Dampvaskeri tilbyder både udlejning og vask af arbejdsbeklædning og sengetøj til Danmarks bedste priser – med garanti. Kom med en faktura fra din nuværende løsning, så garanterer vi, at vores tilbud er mindst 10%  billigere.

vaskeri hotel

Få et skræddersyet tilbud og spar mindst 10%

Tal med en af vores vaskespecialister og få Danmarks bedste tilbud på vask og leje af arbejdstøj og sengelinned til hotel og konferencecentre.

SVANE DAMPVASKERI

Unikke og skrædderskyede vaskeriløsninger til hotel og konferencecentre

Svane Dampvaskeri tilbyder udlejning og vask  af alt det du lige står og mangler hvis du driver et hote, konferencecenter, bed & breakfast eller sommerhusudlejning. Lad os klæde dit personale på med smart og funktionel arbejdsbeklædning og samtidig forkæle dine gæster med blødt og miljøvenligt sengelinned, håndklæder og badekåber.

Udlejning og vask af sengelinned til hotel

EKSPERTISE

Vi har igennem 3 generationer specialiseret os i at vaske skånsomt, miljøvenligt og med den højeste ekspertise.

Sengetøj til hotel Svane Dampvaskeri

5 STJERNET SERVICE

Du vil altid opleve en grundig og kærlig service fra vores personale, når vi mødes til afhentning/aflevering af sengelinned.

hotel sengetøj

Individuelle løsninger

Vi tilbyder også hjælp til at udvælge det rette sengelinned, som passer til jeres virksomheds helt unikke stil og udtryk

Lad os hjælpe dig

Hos Svane Dampvaskeri går vi op i god kundeservice. For os er samarbejdet altafgørende for at sikre tilfredse kunder, der altid smiler. Vi vil kun have gode og langvarige kunder og alle medarbejdere yde den bedste kundeservice – hver dag.

R

Miljøvenlig vask

R

Fantastisk service

R

Enkelte priser

10.000+

Glade kunder

20+

Glade medarbejdere

30+

Års erfaring

Udlejning og vask af arbejdstøj til hotel, bed & breakfast og konferencecentre

Giv dine gæster en uforglemmelig oplevelse, når de besøger dig med vores stilfulde og komfortable arbejdstøj. Svane Vask er klar med arbejdsbeklædning til alt fra housekeeping, tjenere, receptionister til service- og køkkenpersonalet.

Vores arbejdstøj er stilfuldt og matcher farver og stil på dit hotel eller konferencecenter. Uanset om det er traditionelt og tidløst tøj til moderne og stilfulde udtryk har Svane Vask det perfekte arbejdstøj til dit personale.

Tøjet er fremstillet af stoffer af høj kvalitet og designet til at holde, hvilket sikrer, at dit personale vil se godt ud og føle sig godt tilpas selv efter lange arbejdsdage.

Vores miljøvenlige vaskeriservice er den perfekte løsning til vask af arbejdstøj fra hoteller. Vi bruger kun svane-mærkede vaskemidler for at sikre, at dit tøj vaskes sikkert og skånsomt, samtidig med at miljøbelastningen reduceres. Vores vaskeri er også fri for blegemidler, farvestoffer og andre skrappe kemikalier, der kan skade tekstiler.

Arbejdstøj til hotel og konferencecenter
sengelinned til hotel og konferencecenter

Sengelinned, sengetøj, badekåber mv til hoteller og bed & breakfast

Dine gæster forventer rent og pænt sengetøj, lagner og håndklæder. Med Svane Vask får du muligheden for både at indfri og overgå dine gæsters forventninger. Forkæl dine gæster med nyvasket, lækkert sengelinned og sengetøj, som de vil elske at sove i og bløde badekåber, badehåndklæder og meget mere, som de vil elske at bruge.

Vores udlejnings- og vaskeriservice er en nem og prisvenlig løsning for hoteller og bed & breakfast, der ønsker at forkæle deres gæster. Vores produkter er af højeste kvalitet og fremstillet af lækre, bløde stoffer, som dine gæster vil elske.

Svane Vask henter og bringer i  hele landet, så uanset hvor du befinder dig, kan vi give dig den bedste komfort og bekvemmelighed. Desuden sikrer vores miljøvenlige vaskeproces, at dit sengetøj er rent og friskt ved hver brug.

Lad Svane Vask løfte byrden med vask af sengelinned fra jeres skuldre, så I kun skal tænke på jeres gæster.

SVANE DAMPVASKERI

Derfor skal du vælge
Svane Dampvaskeri

Hos Svane Vask går vi op i miljøet og vi udnytter mulighederne for at optimere og udnytte vaskeprocesser og minimere vores energiforbrug.

  • Vi er nu et 100% miljøvenligt vaskeri
  • Vi kender de forskellige branchers behov
  • Vi giver tilfredshedsgaranti
  • Fleksible løsninger tilpasset jeres behov
  • Efter 30 år i branchen har erfaring med alle vaskeopgaver

Allergivenlige produkter finder du også et væld af hos os. Vi kender til selv alle de vanskeligheder og udfordringer, som ikkeallergivenlig sengetøjet kan give.

Vores 20+ personers store medarbejderstab har alle sammen en stor ekspertise indenfor området.

Kommer der f.eks. behov for en hasteordre – hvilket der gør – er vi i langt fleste tilfælde kun et opkald væk. Hasteordrerne opstår med jævne mellemrum, og løsningerne finder vi altid i fællesskab. Jeres sengelinned er altid i trygge hænder hos os, selv når tiden er knap.

Brug for Danmarks billigste vaskeriløsning til hotel og konferencecentre?

Lad Svane Vask stå for vask af alt fra duge, servietter, arbejdsbeklædning til sengelinned, badekåber og badehåndklæder. Vi kan endda klare jeres måtter med vores populære måtteservice.

Vi guider dig til at udvælge det helt rigtige sengetøj med de rette æstetiske kvaliteter.

Vi guider dig udenom klager over allergiproblemer grundet vaskemiddel eller ved selve sengetøjet.

Vi tilbyder den hurtigste, nemmeste og smarteste løsning på rent, smukt og sundt sengetøj, du kan finder. Naturligvis til Danmarks bedste priser.

Vores kunder

Det siger andre om os

Vi har været glade for samarbejdet med Svane Dampvaskeri. Altid sød og venlig behandling – og rent tøj.

Kim Johannesen

Direktør, København

Har aldrig haft noget at klage over – Svane Dampvaskeri leverer og vores linned er rent og pænt lagt sammen.

Lisa Mikkelsen

Oldfrue, Roskilde

Svane Dampvask er supersøde og venlige til at tage hasteordrer ind. Tak for samarbejdet igennem 4 år.

Signe Bay

Rengøring, Sengeløse

Har samarbejdet med Svane Dampvask siden 2017 og er glad for det. Der er styr på tingene og de leverer altid. Meget tilfreds.

Naja Henriksen

Daglig leder, København

Kontakt

svane-dampvaskeri logo 500

Svane Dampvaskeri ApS
Svejsegangen 2
2690 Karlslunde

info@svanevask.dk
+45 71 19 71 19