SVANE DAMPVASKERI

Udlejning af duge og servietter

Vil du gøre noget helt særligt ud af bordopdækningen til et bryllup, reception eller et større arrangement, kan du hos Svane Vask få markedets bedste tilbud på udlejning af flotte stofduge og stofservietter, som vil give dit arrengement et flot og ekskusivt udtryk.

Vask og udlejning af duge og servietter i hele landet

Svane Dampvaskeri tilbyder både vask og udlejening af duge og servietter til Danmarks bedste priser – med garanti. Kom med en faktura fra din nuværende løsning, så garanterer vi, at vores tilbud er mindst 10% billigere.

udlejning duge servietter

Spar mindst 10% på leje og vask af duge og servietter

Fortæl os om dine behov og spar mindst 10% på Danmarks mest fleksible måtteservice

SVANE DAMPVASKERI

Udlejning og vask af duge for private og virksomheder

Når du benytter dig af vores tilbud om udlejning af duge og servietter, så slipper du ikke blot for at fjerne pletter og smide dine tekstiler i vaskemaskinen. Du gør det også nemmere at gå til selve borddækningen.

Hos Svanevask gør vi vores bedste for at gøre din oplevelse så enkel og ligetil som overhovedet muligt. Derfor går vi op i at alting er i orden, og vi sørger for at levere dine duge og servietter foldet pænt, så du nemt kan dække bordene uden det store besvær.

Når du er færdig med at bruge vores duge og servietter, kommer vi selvfølgelig og afhenter det igen. Derfor slipper du for vask før og efter med vores udlejning af duge og servietter.

Duge vaskeri København

Miljøvenlig vask af duge

Vi har igennem 3 generationer specialiseret os i at vaske skånsomt, miljøvenligt og med den højeste ekspertise.

duge udlejning og vask

Eksklusivt udtryk

Duge og servietter af stof giver dit arrangement et eksklusivt udtryk. Lad Svane Vask levere og afhente. 

udlejning duge servietter

Pletfri og nystrøget

Slip for bøvlet både før og efter festen. Med duge og servietter lejet hos Svane Vask skal du blot nyde festen. 

Nem og enkel løsning

Hos Svane Dampvaskeri går vi op i god kundeservice. For os er samarbejdet altafgørende for at sikre tilfredse kunder, der altid smiler. Vi vil kun have gode og langvarige kunder og alle medarbejdere yde den bedste kundeservice – hver dag.

R

Miljøvenlig vask af duge og servietter

R

Vi henter og bringer

R

Spar op til 10%

10.000+

Glade kunder

20+

Glade medarbejdere

30+

Års erfaring

Vi tilpasser vores service til dit behov

Vores mål er glade kunder, og derfor tilbyder vi et bredt sortiment af mange forskellige service, så du kan vælge lige netop det, der passer bedst til dit projekt eller formål. Skal du dække bord til festlige arrangementer eller til offentlige begivenheder, kan vi levere udlejning af duge og servietter.

Du kan få servietter med dit helt eget logo eller design, eller vi kan skabe modeller med et særligt budskab afhængig af dit behov. Vi skræddersyer løsninger til dig, så du kan tilpasse løsningen efter dine behov – og vi er også fleksible med logistikken.

Kontakt os for at benytte dig af vores udlejning af duge og servietter, og så kan vi sammen finde den gode løsning til netop dit arrangement.

Svane Vask medarbejdere måtteservice
duge udlejning til bryllup

Miljøvenlig vask af duge og servietter

Svanevask er en virksomhed med fokus på kvalitet og god kundeservice i forbindelse med udlejning af duge og servietter. Vi lever af tilfredse kunder, og derfor sætter vi en ære i at have et godt samarbejde med dig – om det gælder udlejning af duge og servietter eller noget helt andet.

Svanevask har eksisteret i mere end 30 år, og siden 90’erne har et af vores fokusområder være miljøet og den bæredygtige vask af tekstiler.

Vores service er så miljørigtig som overhovedet muligt, hvor vi udelukkende vasker med de bedste maskiner og produkter. På den måde vil vi gøre vores bedste for at minimere vores CO2-aftryk og gøre planeten mere sikker for dem, der kommer efter os.

SVANE DAMPVASKERI

Derfor skal du vælge
Svane Dampvaskeri

Svanevask hjælper dig med at holde dine tekstiler rene. Hos os vasker både tøj, linned, duge, servietter og meget andet, og vi har gjort det i mere end 30 år. Vi er en familievirksomhed, og vores erfaring er opnået gennem 3 generationer, hvor vi gør en dyd ud af høj kvalitet og en pletfri service.

Vores mange års erfaring sikrer dig en god service, god kvalitet og et professionelt udført stykke arbejde. Vi klarer enhver opgave – uanset om det er privat eller erhverv.

Skal du have udlejning af duge og servietter eller fikset dit arbejdstøj, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Hvis du har en opgave, gør vi vores bedste for at løse den.

  • Vi er et 100% miljøvenligt vaskeri
  • Vi kender de forskellige branchers behov
  • Vi giver tilfredshedsgaranti
  • Fleksible løsninger tilpasset jeres behov
  • Efter 30 år i branchen har vi erfaring med alle vaskeopgaver

Miljørigtig vask af duge og servietter

Svanevask tror vi på, at alle bør gøre, hvad de kan for at skifte til mere miljørigtige løsninger. Derfor begyndte vi tilbage i 90’erne at anvende mere miljøvenlige metoder. Nu tilbyder vi vores kunder en miljøvenlig vask af måtter til dem, der gerne vil tage hensyn til planeten og de tilkommende generationer.

Vi har de bedste maskiner, og vi benytter os af miljøvenlige og bæredygtige produkter for at opnå så grøn en vask som overhovedet muligt.
Hos Svanevask har vi vasket for mere end 10.000 kunder, og vi lever af tilfredse og langvarige samarbejdspartnere.

Har du brug for hjælp med dine måtter, så tøv endelig ikke med at kontakte os og finde en løsning, der passer til netop dig – om du er privat eller virksomhed.

Vores kunder

Det siger andre om os

Vi har været glade for samarbejdet med Svane Dampvaskeri. Altid sød og venlig behandling – og rent tøj.

Kim Johannesen

Direktør, København

Har aldrig haft noget at klage over – Svane Dampvaskeri leverer og vores linned er rent og pænt lagt sammen.

Lisa Mikkelsen

Oldfrue, Roskilde

Svane Dampvask er supersøde og venlige til at tage hasteordrer ind. Tak for samarbejdet igennem 4 år.

Signe Bay

Rengøring, Sengeløse

Har samarbejdet med Svane Dampvask siden 2017 og er glad for det. Der er styr på tingene og de leverer altid. Meget tilfreds.

Naja Henriksen

Daglig leder, København

Kontakt

svane-dampvaskeri logo 500

Svane Dampvaskeri ApS
Svejsegangen 2
2690 Karlslunde

info@svanevask.dk
+45 3331 3331